Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Αγώνες Βουνού στις 2 και 3 Ιουλίου στο Πανόραμα Δράμας

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος Δράμας σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας, καθιερώνουν από το φετινό καλοκαίρι ένα νέο θεσμό, μια νέα συνάντηση στην πόλη της Δράμας, που σχετίζεται με τη διοργάνωση αθλητικού  event και συγκεκριμένα «αγώνες βουνού» οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 2 και 3 Ιουλίου.

Ειδικότερα, πρόκειται για αγώνα Vertical (κάθετη ανάβαση του Κορυλόβου) και αγώνα ημιμαραθωνίου βουνού που θα διεξαχθεί στον ορεινό όγκο του Κορυλόβου. 

Διαβάστε λεπτομέρειες παρακάτω:   


Πρόκειται για μια αθλητική συνάντηση αντοχής και περιπέτειας μαζί, για ένα διήμερο με πολύ δράση, δυνατές στιγμές και ευκαιρίες για τη σύνθεση ωραίων παρεών και μοναδικών εμπειριών.

Σταθερή αξία για όλους μας είναι  η ανάδειξη και αξιοποίηση του ισχυρότερου συγκριτικού πλεονεκτήματος του τόπου μας, καθώς και η ενίσχυση της άποψης ότι η πόλη μας είναι μια ισχυρή εναλλακτική πρόταση θεματικού τουρισμού όπως ήδη έχει επιτευχθεί, και εξακολουθεί να μας απασχολεί ως προτεραιότητα.

Αξιοποιώντας το ιδιαίτερο φυσικό κάλος του τόπου μας, τα καταπράσινα μονοπάτια, το καταπληκτικό τοπίο, την φιλοξενία όπως εμείς μοναδικά ξέρουμε να προσφέρουμε και την ξεχωριστή παράδοση που χαρακτηρίζει τον τόπο μας, προσδοκούμε στην αναγνώριση του θεσμού ακόμα και σε διεθνές επίπεδο.

Η ιδέα αυτής της αθλητικής συνάντησης  συνθέτει πολλά ιδεώδη ταυτόχρονα όπως την σωματική άσκηση σε συνδυασμό με το περιβάλλον και την επαφή με τη φύση, ευαισθητοποιώντας όλους τους συμμετέχοντες σχετικά με την αξία του σπάνιου και μοναδικού οικοσυστήματος της περιοχής μας που  εκτός από τη μοναδικότητα του φυσικού της κάλλους  προσφέρει  τη συναρπαστικότητα μιας περιπέτειας  συνοδευόμενη από την αξία του ευ αγωνίζεσθε και  στοχεύει να προσελκύσει πλήθος συμμετεχόντων και επισκεπτών.

Οι δραστηριότητες σε φυσικό περιβάλλον  παράγουν ευγενή αισθήματα και εμπειρίες, καθώς είναι ενεργητικές μορφές αναψυχής-περιπέτειας και φυσικής άσκησης, είναι  τρόπος επαφής και επιστροφής στο φυσικό περιβάλλον, έχουν θετική επίδραση, κτίζουν και αναπτύσσουν περιβαλλοντική συνείδηση, παρέχουν και ενισχύουν σε παιδικές ηλικίες και όχι μόνον, την αυτοπεποίθηση τους.

Οι προσδοκίες μας είναι υψηλές, και με τη βοήθεια όλων των πολιτών θα στοχεύσουμε σε ένα άριστο αποτέλεσμα, προκειμένου η Δράμα να προσφέρει εναλλακτική πρόταση και για ακόμη μια φορά να καταγραφεί ως προορισμός.

Σας περιμένουμε όλους, πάρτε την παρέα σας, τον εξοπλισμό σας και ελάτε να ξεκινήσουμε την περιπέτειά μας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.
Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας.

ToPanoramaDramas.gr

www.facebook.com/topanoramadramas

Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος Δράμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου